Szigetvári Búcsúi Bál

2024.06.15

2024. június 15-én szombaton tartjuk a szigetvári Páduai Szt. Antal-templom búcsúját, melyre mindenkit szeretettel hívunk. 17.30-kor imaóra, 18 órakor búcsúi szentmise lesz a templomban.

2024. június 15-én szombaton 19 órától a Tinódi Lantos Sebestyén általános iskola ebédlőjében egyházközségi bált tartunk a Páduai Szt. Antal-templom búcsújának tiszteletére. Ezen a bálon kérjük a jelentkező asztal-társaságokat, hogy készüljenek szép asztaldíszítéssel. Várjuk az asztaldíszítések fantázianevét (lehet a helyi nemzetiségekre jellemző asztal vagy más szép témát megjelenítő asztal), hogy meghirdethessük a "báli asztal"-szépségversenyt az est folyamán.

A bált a Csillagvirág Egyesület Csipkevirág néptánccsoportjának műsora teszi igazi ünneppé. Duffka Adrienn növendékeivel tánctanításra is készül az este során. Báli zenéről Kovács Péter (Pécs) gondoskodik.

A bál batyus-jellegű és zártkörű. Belépéshez előzetes jelentkezés szükséges a plébánia elérhetőségein. Kérjük a felnőtteket, hogy 3.000 Ft-tal támogassák rendezvényünket. A 18 év alattiaktól csak regisztrációt kérünk.

A tombolán befolyt összeggel nyári gyermekprogramjainkat támogatjuk. Nyereménytárgyakat köszönettel fogadunk. Szeretettel hívunk minden időst és fiatalt, nagyszülőt, szülőt és gyermeket!