Család Klub

2024.04.01

A Család Klub új évada a szigetvári Tinódi Általános Iskolában

Szeptembertől a Szigetvári Római Katolikus Plébánia építve az elkötelezett keresztény házaspárok jelenlétére, számítva a katolikus és református egyházközségekre, Család Klubba hívja a hittanos gyerekeket és szüleiket kéthavonta egy vasárnap délután.

16 órakor a Rózsafüzér Társulat süteményvásárával kezdődik Család-klub sorozat. A felsősöknek 16.15-től indul a társasjáték klub, az elsőáldozásra készülő gyermekek és a kisebbek számára pedig 16.30-tól a külön foglalkozások. A felnőttek számára előadást szervezünk, ahol kérdéseinket is megfogalmazhatjuk a témával kapcsolatban. A Szt. Rókus-templomban este fél hatkor rózsafüzért mondunk, 6 órakor pedig szentmisét mutatunk be.

A Család Klub ikertestvére a Diák Klub, ahová elsőáldozóinkat várjuk 2 heti eltolásban a Család Klubhoz képest a szigetvári plébániára 16.30-ra szentségfelkészítésre. Félévente a Városi Könyvtárban szülő-plébános találkozót szervezünk szentségfelkészítőt is tartva alatta. A Klubok kistestvérét szombatonként a hoboli iskolában és a szentlászlói plébánián is megvalósítjuk. Időpontokat lásd a Plébánia miserendjében.

Klubalkalmaink:

szeptember 17.
A nevelés, mint értékrend-átadás
Nagy Péter nevelési szakember

november 12.
Nagykamaszok nevelése
Uzsalyné dr. Pécsi Rita neveléskutató

február 11.
Preferenciáink változásai a párkapcsolatban
Dr. Csete Sándor és Varga Nikolett

április 14.
Kamaszok! - Neveljünk szeretettel!
Kapitányné Légrádi Éva a Pécsi Egyházmegye munkatársa